pilihan midi
  • Jika anda merasakan diri terlalu tua untuk berfesyen, fikirkan semula kerana anda masih boleh tampak 'seksi' sekiranya anda bijak memilih pemakaian dan sentiasa berfikiran positif dari segi emosi luaran dan dalaman. Kami ada tip mudah untuk anda ikuti.
  • Tolak tepi cetakan corak paisley, polka dot, jalur, bunga-bunga kecil atau lain-lain yang sering menjadi pilihan wanita muda untuk bergaya. Kali ini, MIDI mahu kongsikan gaya berani untuk sesiapa saja yang tidak mahu ketinggalan dalam dunia fesyen.
  • Awal Muharam atau Maal Hijrah merupakan suatu hari di mana ia menandakan beberapa peristiwa penting yang berlaku dalam sejarah Islam di mana salah satunya memperingati penghijrahan Nabi Muhammad SAW dari Kota Mekah ke Madinah pada tahun 622 masihi. Berlaku pada 1 Muharam, ia merupakan hari pertama Takwim Hijrah atau permulaan bulan untuk kalendar Islam. Pengertian Hijrah ini begitu mendalam, di mana juga membawa erti penghijrahan dalam diri manusia untuk menjadi yang lebih sempurna. TV9 dan TV3 juga tidak lupa dalam menyelami pengertian Hijrah ini dengan menyiarkan beberapa program menarik bersempena Awal Muharam.